marți, 13 noiembrie 2012

RULOURI DIN CARNE DE PORC

Ingrediente necesare:
* 1 kg muşchi de porc;
* 100 g caşcaval;
* un ardei;
* două ciuperci champignon;
* câteva masline;
* 2 castraveţi muraţi;
* un cârnaţ afumat; 
* 2-3 căţei de usturoi;
* condimente: sare, pieper, rozmarin, cimbru, curry, boia de ardei dulce, iute, tarhon.

>


Modalitate de preparare:

* se ia carnea şi se feliază. În situaţia în care suprafaţa nu este suficientă, prima felie se taie cam până la 1 cm de bază, iar a doua se taie complet, formându-se o suprafaţă mai mare, după cum se poate observa:

 

* se procedează la fel cu toată carnea, fiecare bucată fiind bătută pe ambele părţi. Se condimentează carnea, adăugându-se şi usturoiul tăiat mărunt şi se lasă la frigider până se taie legumele, caşcavalul şi cânaţul:


 * pe fiecare bucată de carne se aşează câte o bucăţică de cârnaţ, caşcal, ardel, măsline, ciupercuţe şi castratete murat. Se rulează carnea, capetele fiind prinse cu scobitori:

* se prăjesc puţin rulorile:


* se pun la cuptor într-un vas de yena timp de 40-45 de minute. Opţional, se poate realiza şi un sos din bulion, pastă de ardei şi legume tăiate mărunt:

Ca garnitură noi am făcut un orez. Foarte gustos, pofta bună!




 


Un comentariu: