Ingrediente necesare:
* 300 g piept de pui;
* 4 cartofi;
* o varză mică;
* o roşie;
* 2 castraveţi muraţi;
* ketchup;
* sos tartar/maioneză;
* condimente: sare, piper, curry, rozmarin, tarhon, cimbru, oregano, boia de ardei (iute, dulce);
* lipie.
Modalitate de preparare:
* se şuviţează pieptul de pui:
* se condimentează pieptul de pui, care se lasa la frigider pentru o oră:
* se prăjeşte pieptul de pui:
* se serveşte puiul alături de cartofi prăjiţi, salată de varză cu roşii şi catraveţi muraţi, precum şi sosul tartar/maioneza şi ketchupul, dar şi lipie din comerţ. Noi am optat pentru lipie libaneză.
POFTĂ BUNĂ!!!
Foarte buna shaorma facuta in casa .
RăspundețiȘtergere